Motor Seizoen 2014 van start

Met de opening van de motorbeurs in Utrecht dit weekend is tevens het inofficiële start schot gegeven aan het motor seizoen 2014. Niet dat we kunnen spreken over een echte winterstop zoals we dat de afgelopen paar jaar hebben gekend, al houden we de adem wel nog even in, want we mogen de huid niet verkopen voordat de (ijs)beer geschoten is. Maar het ziet er naar uit dat de doorrijders dit jaar een makkie hebben gehad.  Op de motor agenda 2014 staan, naast de motorbeurs, nog een paar leuke andere evenementen op de planning,  de dutch TT, de zwarte cross, de KNMV motor dag en nog vele andere leuke lokale evenementen zoals toertochten, harley dagen, e.d. (mocht je zelf nog evenementen kennen,  laat het ons weten!!). Misschien heb je zelf leuke zaken op je eigen motor agenda staan zoals een geplande motorvakantie, een training of de aflevering van je nieuwe motor.  Wij van http://www.bergtrainingopdemotor.com en http://www.msp-trading.nl wensen je in elk geval een mooi en veilig motorseizoen toe…..

image

Veel plezier in 2014