Bergtraining 3 dagen hotel zum treppchen

De moezel, tussen de Eifel en het Hunsruck gebergte.

DSC_0511

Afdalend tussen de wijnranken van het moezeldal volgt de ene bocht na de andere. . Na het oversteken van de moezel verlaten we de Eifel en rijden het Hunsruck gebergte in. Via een donker en smal dal klimmen we via smalle en onoverzichtelijke wegen naar boven. Door de grote verscheidenheid aan landschap en terrein is dit een ideaal gebied om je berg rijvaardigheid echt te oefenen. De bergtraining in het moezeldal biedt voor de wat meer ervaren motorrijder flinke uitdagingen. Maar ook voor de minder ervaren motorrijder is hier een flinke winst te behalen als het gaat om de vaardigheden. De instructeurs van “Bergtrainingopdemotor” nemen je mee naar de smalste weg, de steilste afdaling en op de mooiste uitzichten. Er wordt regelmatig gestopt voor uitleg over het rijden in de bergen, demo´s en besprekingen over het geen jij hebt ervaren en waar de individuele verbeterpunten liggen. Kortom, de bergtraining is voor iedere motorrijder een aanvulling op zijn rijbewijs en vaardigheid.

 

 

Bij onze bergtraining werken wij met doelstellingen. Samen met de deelnemers gaat de instructeur voor aanvang van de training de doelstelling vaststellen Voor aanvang van de training worden de deelnemers verzocht een online vragenlijst in te vullen waarop zij hun specifieke wensen en ervaringen kunnen aangeven.

DSC_0577

Het Hotel

Hotel zum trepchen staat al heel lang op de kalender. Het is een kleinschalig hotel waar de gasten als koningen onthaald worden. Er is beperkte ruimte om de motoren in de garage te stallen en desgewenst kunnen de motoren op het afgesloten terras geparkeerd worden. Maar in het rustige dorpje Losnich moet misdaad nog uitgevonden worden volgens de bewoners.

Eigenaar Martin Rikken weet zijn weg in de keuken goed te vinden zoals je zult merken tijdens de 3 gangen diners. ’s avonds gaat de bar open en naast de standaard drankjes zijn er ook veel regionale wijnen te verkrijgen. We zitten sowieso in het hart van de moezelwijnen. Indien gewenst kan er na de training in de avonduren voor een klein bedrag een uitstapje worden gemaakt naar een authentiek wijn proef lokaal waar de lokale wijnboeren hun trots presenteren.

 

De 3 daagse bergtraining  ‘Zum Treppchen’ is inclusief:

DSC_0038

– 3 dagen intensieve training

– actie foto’s en camera ondersteuning tijdens      training

– 2 nachten op basis van half pension

– 2 of 3 persoon kamers

–  Certificaat van deelname

 

 

Data:

geen data in 2019 bij dit hotel. Klik hier voor de trainingen in 2019

prijs: € 360,–

 

Inschrijf formulier

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden

Klik HIER voor de exorneratieverklaring

Na inschrijving ontvangt u van ons per post een bevestiging en factuur. De reservering is definitief zodra de betaling ontvangen is.

Alle prijzen zijn op basis van 1 deelnemer. Passagiers ontvangen een korting van 25%

Voor groepen, clubs en verenigingen vanaf 10 personen, vraag naar de mogelijkheden.

Indien niet gekozen wordt voor een 1 persoon kamer, indien deze optie niet beschikbaar (meer) is, of niet is gekozen voor een kamergenoot wordt de kamer indeling door ons gemaakt. Hierbij hanteren wij de volgende richtlijn:

  • mannen en vrouwen worden apart ingedeeld (man-man/ vrouw-vrouw)
  • in het hotel zijn 2 en 3 persoon kamers beschikbaar.

Wij trachten bovenstaande beschikbare datums up to date te houden. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Voor actuele beschikbaarheid kunt u mailen naar info@martrijopleidingen.nl