Veteranen, ingezet voor vrede en veiligheid

veteranenOmdat wij van Bergtraining op de motor de Nederlandse veteranen een warm hart toe dragen organiseren wij in 2015 speciaal voor de DVBA (dutch veterans bikers association) een 4 daagse bergtraining. Een training die qua inhoud niet anders is dan onze standaard bergtrainingen maar met 1 verschil, alleen DVBA leden en hun introduce´s zijn welkom.

 

Waarom een bergtraining:

Als (oud) militair hoeven we jou niet uit te leggen hoe belangrijk trainingen of oefeningen zijn. Je bouwt nieuwe vaardigheden op, onderhoudt vaardigheden en je leert je ook je kameraden beter kennen. Ook op de motor kan het verbeteren of oefenen van vaardigheden het verschil maken tussen een ontspannen en leuke motorrit of een onbedoeld uitstapje richting de struiken of een tegenligger.

Tijdens onze bergtraining gaan we een aantal zaken eens goed behandelen. Waar let je op als je moet klimmen en dalen? Wat is de beste manier om een bocht te rijden? Hoe zit het dan met haarspeld bochten? Welke positie hou je aan op de rijbaan?

Tijdens deze 4 daagse bergtrainingen nemen gediplomeerde instructeurs je mee over mooie en leerzame route´s. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor evaluaties, tips en aanwijzingen. Onze instructeurs zijn in het dagelijks leven allemaal zeer vakbekwame KNMV gecertificeerde motorinstructeur en zijn bezeten van motorrijden. Zij bezitten kennis en ervaring welke ze graag met jou willen delen.

*de KNMV is de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Onderwerpen welke tijdens de training aan bod komen zijn:

V50-7

De opleiding motor ordonnans in de jaren ´90

– Verbetering van de bochttechniek 

– Klimmen en dalen

– Kijktechniek

– Gevaarherkenning

– Het rijden in groepsverband                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

IMG_0037

aktie foto

 

Tijdens de training zullen onze instructeurs de deelnemers onderverdelen op niveau. Zodoende rijdt iedereen op zijn of haar eigen tempo. De bergtraining is hiermee zowel voor de beginnend motorrijder een leuke aanvulling op de rij-opleiding, maar ook de meer ervaren motorrijder staat een uitdagende training te wachten.

Video opnamen

Een leuk detail is dat tijdens de cursus gebruik zal worden gemaakt van video opname´s. Hiermee krijg je een goed beeld van jouw eigen rijgedrag.

Naast een intensieve training, is de bergtraining ook een gezellig ‘lang’ weekend met mede veteranen motorrijders Kortom: de bergtraining is een niet te missen ervaring voor elke motorrijder.

 

EIfelpension Bruckenschenke

De Nederlandse eigenaren heten ons van harte welkom in het gezellige pension. Na de intensieve training ontvangen zij je hartelijk voor een heerlijk glaasje aan de bar of bij mooi weer op het terras. Het goede diner is net wat de motorrijder nodig heeft. ‘s Avonds bijpraten of even ontspannen op de kamer met een goed boek of bij de televisie behoort allemaal tot de mogelijkheden. De bergtrainingen zijn namelijk ook altijd een korte vakantie met een aangenaam doel.

Bergtraining bochten

piesport am mosel

 

Na een nacht op een van de 2 of 3 persoons kamers wacht een stevig ontbijt. En na terugkomst van de training staat een heerlijk diner te wachten.

Inbegrepen bij de bergtraining Eifelpension Bruckenschenke

–          overnachtingen op basis van half pension (ontbijt, diner(s) en Bbq)

–          2 persoonskamer

–          Intensieve training zowel praktisch als theoretisch

–          Actie foto’s van jou op jouw motor

–          Video opnamen

–          Certificaat van deelname en een leuk t-shirt als aandenken

 

eifelpension 3

smakelijke BBQ

 

Inschrijf formulier

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden

Klik HIER voor de exorneratieverklaring

Na inschrijving ontvangt u van ons per post een bevestiging en factuur. U kunt de factuur in 2 termijnen betalen. Een aanbetaling van 125 euro binnen 14 dagen na factuur datum en het restant 8 weken voor vertrek. . Kiest u ervoor om het volledige bedrag binnen 14 dagen na facturering te voldoen, ontvangt u een handig presentje t.w.v. € 4.95 . (presentje wordt overhandigd tijdens de training).

Alle prijzen zijn op basis van 1 deelnemer. Voor passagiers rekenen wij een korting van 25%.

Wij trachten bovenstaande beschikbare datums up to date te houden. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Voor actuele beschikbaarheid kunt u mailen naar info@martrijopleidingen.nl